16 Haziran 2009 Salı

Kimler Geldi Kimler Geçti


Başkalarında ilgi çekici ne varki? kaybeden hep "biz" oluyoruz.Aslında biz degil, karşımızdaki hayatımıza girip çıkmayı tercih eden kişiler ne neyi kaybettiklerini bilmiyolar.Eski aşklar, eskide kalmış uzun yıllar yürütülebilmiş birliktelik, ve evlilikler, neden bizim zamanımızdada olmuyoki? Tamam diyosun bu defa bu hayatımda aradığım kişi gerçek "Yol arkadaşım" hayat arkadaşım sen deli gibi bağlanıyosun bütün özverileri onu mutlu edicek her türlü vermen gereken ödünü veriyosun.Ama olmuyo genede kaybeden taraf biz oluyoruz.Giden gitmek istediği zaman gidiyo.Geride baka kalıyosun yeniden bi toparlanma evresi güçlüsünya, herşeyin altından kalkarsınya, sana bişey olmaz yıkılırsın üzülürsün kendini soyutlarsın kendini kapatmak istersin bi hücreye sonra, nerde onla ilgili anı varsa birlikte dinlediğiniz müzikler birden kafanızda çakışmaya başlar "zaman" buda atlatılır.Bırakıp giden kendi halinden memnun çünkü yeni bir maceraya atılır.Erkekler için bi ilişkiyi bitirip bi yenisini açmak çok kolay nasıl alışırlar nasıl işler duyguları neden biz kadınlar bi ilişkiye başlarken temkinli hareket ederiz.Emin olmadan kendimizi bırakmak istemeyiz.Neden bizler özgürce yaşayamıyoruz yaşamak istediklerimizi neden çünkü kadınsın.Biz kadınlar sevdiğimiz aşık olduğumuz erkek uğruna herşeyi göze alırız.Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırız.Ama erkekler bi çıkış noktası bulup ordan sızmayı becerirler.Almak istediklerini alıp başka limanlara demir atmaya yaklaşırlar.

8 yorum:

efsa dedi ki...

evet, ben en çok şahısları kaybettiğime değil. birlikte güzel birşeyler olabilecekken bunu ellerinin tersi ile itmelerine kızıyorum.

ayağa kalkmasını da biriliz.

mimoza dedi ki...

Sana ve bizede bu yakışır gül geç. Biz çok çabuk kabuk bağlamayı biliriz.Zamanla bunuda unuturuz.

efsa dedi ki...

:)) evet hele güzel insanlarla güzel dostların arasında kolaylaşır.

http://laparagas.blogspot.com/2009/06/az-once-e-postama-dustu.html okusana şunu bir :)))

absalom dedi ki...

" sen deli gibi bağlanıyosun bütün özverileri onu mutlu edicek her türlü vermen gereken ödünü veriyosun."

sorun bu olabilir mi?

mimoza dedi ki...

absolam akıl erdirmek zor erkeklere.ister ödün de istersen delicesine sevip bağlanmak,ama olmuyo başka bir dişi kuyruk salladımı kapılıp gidiyolar.(sözüm meclisten dışarı)aslında tek aradıkları farklılık macera doyumsuzluk vs.vs.devam edersek sonu gelmez.

efsa dedi ki...

Arayacak demiştim dimi? aradı.
Kendimle gurur duyduğum bir tek şey varsa o da kararların arkasında durmam.
Hayır benim hükümlerimde ikinci bir şans yok. hiçkimse haketmez. herkez seçimleri ile yaşar. onların sorumluluklarını kaldırmalıdır. Ben zamanında bunun cezasınıda nasıl çektiysem yine kendi canımın acıması pahasına çekerim. çocuğumun babasına vermediğim bir şansı kimse benden yeniden isteyemez dimi? aradı... meşgule düşürdüm... kendimle gurur duysamda, içimde bir kız çığlık atmak istiyor. ama fazlasını da değil. Bu arada sanırım sarhoşum. seninle konuştuktan sonra içtim.

mimoza dedi ki...

Affedersen kendinden ödün vermiş olursun.haketseydi bilirdi neyi kaybetdiğini, ders almana sevindim yaşadıklarından.bensiz içtin haaa :)

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Kaybetmek çok göreceli bir kavram aslında, kim kimi kaybediyor acaba düşünmek lazım değil mi?Sevgilerimle...